Het kan alle kanten uit!

Beste medereiziger,

de transformatie is zich aan het voltrekken, of je het nu merkt of niet. Jij verandert als individu en als deel van het grote geheel. Zicht hebben op de uitkomst is lastig, want we moeten nog wennen onze nieuwe talenten en vermogens. Wat je wél kan merken is dat je gevoeliger wordt en innerlijk wéét wat wáár is voor jou. Dat kan tot confrontaties met je omgeving leiden.

Je lichaam is bereid om informatie te ontvangen én je hebt de intentie om te veranderen. Dat samen bespoedigt het proces van transformatie. Je lichaam weet hoe het zich moet aanpassen aan de nieuwe ’input’. De blauwdruk in elke cel verandert en begint uit te kristalliseren. Daarmee wordt elke cel een ontvanger van informatie en een zender, net als een kristal in een ouderwetse radio. Je lichaam was natuurlijk al een hele goede ontvanger en zender, maar dit wordt nu in een rap tempo sterker. Het zorgt voor nieuwe en soms onbekende fysieke sensaties. Het beste is het gewoon te laten gebeuren.

Heb geen haast, geef het de tijd. Laat de kosmische winden de ramen open rukken! Gun jezelf uitzicht op een gloednieuwe horizon! Laat je niet van je stuk brengen, maar blijf bewust en weet dat je begeleid wordt. Als transformational Coach draag ik daar graag mijn steentje aan bij.

Mijn antennes zijn de afgelopen maanden ook krachtiger geworden en ik ervaar een groter aanbod van informatie uit andere dimensies. Dat betekent dat het channelen, het readen en healen intenser zijn geworden. Als je graag met grote stappen snel thuis wilt zijn in een sessie, dan kán dat!

Locatie
Vanaf september geef ik ook sessies in Hillegom, in de ’Praktijk voor vrijer leven’ van Vera Slot. Ook een goede plek voor cursussen! De locatie is makkelijk te bereiken met de auto en met de snelbus vanaf Schiphol, de 361. Bus 50 Haarlem Leiden en viceversa stopt ook vlakbij. Parkeren is gratis.
Het adres is Hyacintenlaan 2, 2182 DE Hillegom. Ik blijf daarnaast sessies geven in Amsterdam. Naast readingen geef ik in Hillegom ook couch healingen als onderdeel van een sessie. De vergoeding voor een sessie in Hillegom is 85 euro per uur excl btw. Eénmaal per maand werk ik daar ook op zaterdagmiddag.

APK
Toch een beetje in de war door alle veranderingen? Dan kan je een APK sessie doen, een Algemene Peiling van Krachten. Ik kijk dan in één sessie van twee uur naar je relaties, je werk, je gezondheid en naar hoe je jezelf tot expressie brengt in deze wereld. De vergoeding van een APK is 150 euro excl btw.
Je krijgt een kleurige scan van je chakra’s en een aanduiding van de blokkades. Een couch healing is onderdeel van de APK-sessie. En koffie of thee met biologische koekjes. Ook als alles verandert blijft het mogelijk je thuis te voelen op deze aarde.

Wees welkom.

Mirjam

Nieuws zomer 2018

Nieuwsbericht Mirjam Janse zomer 2018

Beste medereiziger,

Ik heb het spelen herontdekt deze zomer. Heerlijk. Iets maken zonder vooropgezet doel, gewoon laten gebeuren. Ik krijg er energie van, voel weer wat me drijft en de ideeën en beelden komen als vanzelf naar boven. Creativiteit is de bron én de motor van onze levenslust, maar die moet wél blijven draaien! En als je oververmoeid raakt gaat dat draaien steeds moeizamer. Dat maakt onzeker, angstig en uiteindelijk depressief. Maken en doen is dus gezond, leerzaam en inspirerend! Wat ik doe? Hier de agenda.

  • 23 augustus De expositie ‘Kleurijk Amsterdam’ sluit, Arti et Amicitiae, Rokin 112, Amsterdam
  • 23 september Atelier expositie. 2e nassaustraat 8, 1052 BM, Amsterdam. Voor genodigden.
  • 30 september Opening expositie ‘Identities’, Vreugdehof, De Klencke 111, 1083 HH Amstelveen
  • 13 oktober Workshop, Lijster en de Vink, Langbroekerdijk A13, 3947BC, Langbroek
  • 20 oktober Workshop, de Literaire werkplaats, Meentweg 83a, 3755 PB Eemnes
  • 27 oktober Workshop, de Literaire werkplaats, Meentweg 83a, 3755 PB Eemnes
  • 6 november Lezing ‘Kraakhelder’, Wassenaar. Voor genodigden.

30 september Opening expositie ‘Identities’
Stichting Smaak organiseert in Vreugdehof een Pop-up Museum. Een totaal event met exposities en workshops. Op uitnodiging van gastconservator Sya van ’t Vlie toon ik er mijn interactieve project ’Thuis op de tak’ in een nieuwe jas. De expositie is van 30 september tot 31 oktober. De opening is op zondag 30 september. 13 oktober Workshop Natúúrlijk.
Voor wie wil maken zonder veel te denken. En voor wie wel eens wil ervaren hoe het is op groot formaat te werken met natuurlijke materialen, verf en papier. Ik bied je een verdiepend avontuur aan. De vergoeding is 80 euro incl btw, hand-out en koffie of thee met koek en biologische soep bij de lunch. Locatie is Lijster en de Vink, een prachtige grote tuin in Langbroek.

20 oktober Workshop ’Het creatieve proces’
Een dag kijken naar de essentie van creativiteit en de betekenis ervan in jouw leven. Ik geef je korte prikkelende opdrachten en inspireer je nieuwe gedachten te omarmen. Vergoeding 75 euro incl btw, hand-out en koffie of thee met koek. Locatie is De literaire werkplaats, een schitterende locatie in Eemnes.

27 oktober Workshop ’Maken en breken’
Zien wat er gebeurt als je iets afbreekt en opbouwt. Je kan van beiden genieten! Ik zet je aan het werk en geef je op jou afgestemde aanwijzingen. De Vergoeding is 75 euro incl btw, hand-out en koffie of thee met koek. Locatie is De literaire werkplaats, Eemnes.

6 november Lezing ‘Kraakhelder’
’Kraakhelder’ in Wassenaar gaat over ’De vijfde dimensie en het belang van creativiteit’. Op uitnodiging. Je kunt je opgeven voor één of meerdere workshops door mij een mailtje te sturen. Voor informatie bel je me gewoon. Zeker voor mensen die één of meer sessies met mij hebben gedaan blijken de workshops een ‘eyeopener’. Deelnemers merken als vanzelf door blokkades te breken. ’Mijn hoofd en hart zijn dichter bij elkaar gekomen’ zegt de een. ’Ik kijk met andere ogen naar de kunst op kantoor. Er zitten ménsen achter!’ zegt een ander. Ik verheug me erop je bij een van deze dagen te ontmoeten.
Mirjam is Transformational Coach, helderwetende en beeldend kunstenaar. Als coach assisteert zij mensen in het herkennen van de intentie van hun ziel. Contact 06 26 132 972 mail@mirjamjanse.com www.mirjamjanse.com.