Werken met je gidsen I, 29 en 30 mei 2021

Werken met je gidsen, een praktische en verhelderende cursus!

Nu is het de hoogste én de juiste tijd om te weten wie je bent in contact met andere energiën. Hoe je die energiën noemt maakt weinig uit, engelen, gidsen, spoken of entiteiten. Soms hoor je uit het niets een stem tegen je praten of je wéét opeens ‘die vrouw moét ik ontmoeten!’. En nu?
Raak vertrouwd met je gave met deze energiën te communiceren en neem deel aan ‘Werken met je gidsen!

Deze praktische cursus is voor degene die voelt dat er iets is dat groter is dan zijzelf. Je leert je aanleg en je gaven herkennen en je onderzoekt jouw persoonlijke relatie met het onzichtbare.
Je gaat beter onderscheid maken tussen wat je, bewust of onbewust, beschermt en inspireert en wat je verleidt. Je onderzoekt de vormen waarin de onzichtbare wereld zich aan jou kenbaar maakt.

Je leert vertrouwen op je intuïtie. Je wordt je beter bewust van je eigen weg.

De cursus bestaat uit twee hele dagen. Beide dagen werken we van 10.15 tot 17.00 uur. Zaterdag 29 mei en zondag 30 mei 2021 staat gereserveerd.

Locatie is de schitterend gelegen Literaire werkplaats in Eemnes, makkelijk bereikbaar vanaf de A1.

De vergoeding is € 285,- voor het hele weekend, inclusief btw, hand-outs, koffie, thee en koek. Opgave graag per mail. mail@mirjamjanse.com

In deze cursus kunnen ideeën en ervaringen aan de orde komen die gevoelig liggen, dus privacy en onderling vertrouwen zijn belangrijk. Voor geïnteresseerden die onbekend zijn met mijn werk is, voorafgaand aan de cursus, een persoonlijke sessie verplicht.

Als je nog vragen hebt mail dan gerust naar mail@mirjamjanse.com

Data: za 29 mei 2021, zo 30 mei 2021. Klik hier voor meer informatie

« terug