Coaching

Persoonlijk Traject

Het hele leven is natuurlijk één groots persoonlijk traject. Maar soms hebben we behoefte aan een grote schoonmaak, een verandering van richting. Dan wil je weten waarom het lastig is om bij jezelf te blijven in je relatie of in je werk en je waardevol te voelen. Of je wilt eindelijk wel eens weten waar je vandaan komt.
In een persoonlijk traject richt je je aandacht op de essentie van je fysieke en je spirituele gezondheid, je relaties, familie, werk en financiën. Je kijkt ook naar je vorige levens, karma en de intentie van je ziel.
Door intuïtief te werken wordt de essentie van wat er op dat moment in je leven aan de hand is snel duidelijk. De oorsprong van je blokkades, verlangens en intenties wordt helder en je krijgt de weg naar verandering te zien.
Als je je bewust wordt van je keuzes in dit leven kun je transformeren. Dan kun je de onbewust beperkende patronen wissen en herschrijven. De last valt van je af en je kunt je weer vrij voelen.
Ik assisteer je.
Ik werk met Healing, Cord Cutting, Soul Retrieval, Spirit Release en Regression, maar ook met Reading en Constellations. Ik geef tekenopdrachten en geleide visualisaties. Als medium channel ik informatie vanuit het onzichtbare.
In de loop van het traject kun je je ook bewust worden van je relaties met overleden personen of met je zielengroep. Ook je persoonlijke gidsen kunnen zich melden.
De ervaring leert dat een transformatie wel met een klap kan gebeuren, maar dan toch een goede bedding nodig heeft om te integreren. De kern van pijn en verdriet of de diepte van een fysieke knoop geeft zich pas vrijgeeft als het voor jou veilig voelt en je de moed hebt dat wat lang verborgen is durft te ervaren. Het is als het pellen van een ui, er worden steeds meer lagen zichtbaar en elke laag wenst gekend te zijn. Het is dus goed om tussen de sessies tijd te hebben om alles te laten zakken.
Ik hou wel van de uitdrukking ‘You can’t push the river’. Het is onmogelijk om de Kosmos te bevelen. Maar wanneer je je overgeeft aan het proces van healing en bewustwording komt de Kosmos je graag tegemoet in de vorm van onverwachte inzichten en gebeurtenissen!
Een Persoonlijk Traject bestaat uit 5 tot 8 sessies. Een sessie duurt 75 minuten tot 2 uur. Er zitten 3 of 4 weken tussen opeenvolgende sessies. De sessies vinden plaats in Amsterdam, Landsmeer of Hillegom. Een intakegesprek is vereist.
De vergoeding is inclusief btw, geluidsopnames van de sessies, hand-outs, en begeleiding per mail.
Ik werk volgens een strikte gedragscode, dus alle sessies zijn vertrouwelijk.
Bedenk dat zelfs als alles verandert, het nog steeds mogelijk is om je thuis te voelen op deze aarde.

Healing

Wanneer je je moe, gestrest of uit balans voelt of pijn hebt, kan een healing je helpen aarden en opnieuw verbinding maken met je vermogen evenwicht en harmonie te vinden.
Healing is holistisch, het behandelt de hele persoon, geest, lichaam en ziel. Het nodigt je uit het zelfhelend vermogen van het lichaam te accepteren.
Healing is een ontdekkingsreis naar het ervaren van gezondheid voorbij het fysieke.
Iedereen wordt geraakt door de complexiteit van het dagelijks leven, de toenemende bureaucratie en de onzekerheid over inkomen en veiligheid. Om te kunnen genieten van het leven is zorgen voor je innerlijke evenwicht en een goede gezondheid is essentieel.

Space Clearing

Net zoals je kunt afstemmen op de energie van een persoon, kun je afstemmen op de energie van een huis of bedrijfspand.
Elk gebouw heeft een persoonlijkheid en een geschiedenis en elk gebouw wordt blootgesteld aan invloeden uit de onzichtbare wereld. Dat kan storingen veroorzaken. Mensen kunnen last hebben van hoofdpijn, slecht slapen, angstig zijn of moeite met concentreren. Of ze krijgen zonder reden ruzie. Het bedrijf kan zelfs niet succesvol zijn!
Een storing is een verzoek om aandacht vanuit het onzichtbare. Het waarnemen van de ruimte kan de bron van de storing detecteren. Clearen herstelt de balans zodat de levensenergie, de chi, weer vrij kan stromen.
Clearing heeft een positieve invloed op huidige gebruikers, maar ook op gebruikers uit het verleden en in de toekomst!
Wat ik doe
Ik observeer de energiestroom in de ruimte en de omgeving. Ik bepaal waar de verstoringen zijn en wat hun aard is. Ik doe dit door als helderziende en helderwetende fysiek of virtueel door de kamers te lopen. Soms krijg ik een duidelijk beeld van het verleden of ontmoet ik een entiteit.
De verstoringen kunnen metafysisch zijn, worden veroorzaakt door emotionele stress, of de genius loci. Waterstromen, Leylijnen en magnetische velden kunnen van invloed zijn, evenals de aanwezigheid van elektrische apparatuur in of in de buurt van het gebouw.
Clearing is minder ingewikkeld dan velen denken. Ik verbind me bewust met de verstoring, laat de lading zijn en laat het los.
De essentie van clearen is alles lief hebben.