Coaching

Even een handje helpen. Bloemgracht, Amsterdam. Foto Mirjam Janse 2020

Persoonlijke Sessie

Het hele leven is natuurlijk één groots bewustwordingsproces. Maar soms heb je behoefte aan inzicht en een verandering van richting. Dan wil je weten waarom het lastig is om je waardevol te voelen en bij jezelf te blijven in je relatie, je familie, of in je werk. Of je wilt weten van welke planeet je nou toch komt en wie je gidsen zijn.

Ik assisteer ik je graag in het vinden van antwoorden.

In een of meer persoonlijke sessies stem ik af op je fysieke en je spirituele gezondheid, vorige levens, Karmische kwesties, de intentie van de ziel, of wat er op dat moment aan de orde dient te komen. Ik scan je energie lichaam door tijdens de sessie te tekenen wat mij intuïtief doorgegeven wordt.

Voorafgaand aan de eerste sessie ontvang je een aantal vragen met het verzoek die te beantwoorden en aan mij terug te sturen. De informatie helpt mij zuiver af te stemmen, zodat we sneller tot de kern van je vragen komen.

Een sessie duurt zo’n 1,5 uur. Een sessie per Zoom is 1 uur, tenzij anders afgesproken is. Sessies per Zoom dienen vooraf betaald te worden.

Boek een sessie.

De kern van pijn en verdriet of de diepte van een fysieke knoop geeft zich pas vrij als het voor jou veilig voelt en je de moed hebt dat wat lang verborgen is durft te ervaren. Het is als het pellen van een ui, er worden steeds meer lagen zichtbaar en elke laag wenst gekend te zijn. De ervaring leert dat een transformatie wel met een klap kan gebeuren, maar dan toch een goede bedding nodig heeft om te integreren. Het is dus goed om een aantal sessies te doen en tussen de sessies tijd te hebben om alles te laten zakken.

Door intuïtief te werken wordt de essentie van wat er op dat moment in je leven aan de hand is snel duidelijk. De oorsprong van je blokkades, verlangens en intenties wordt helder en je wordt je bewust van je ware verlangen. Als je weet waardoor je keuzes in dit leven zijn bepaald kun je je je pad veranderen. Je kunt de onbewust beperkende patronen wissen en herschrijven.

In de loop van het proces kun je je ook bewust worden van je relaties met overleden personen of met je zielengroep. Ook je persoonlijke gidsen kunnen zich melden.

Ik hou wel van de uitdrukking ‘You can’t push the river’. Het is onmogelijk om de Kosmos te bevelen. Maar wanneer je je overgeeft aan het proces van healing en bewustwording komt de Kosmos je graag tegemoet in de vorm van onverwachte inzichten en gebeurtenissen!

Ik werk met Healing, Cord Cutting, Soul Retrieval, Spirit Release en Regression, en met opstellingen. Ik geef nu en dan korte tekenopdrachten en geleide visualisaties. Als medium channel ik informatie vanuit het onzichtbare.

Elke sessie is een helende ervaring, gewoon omdat we de frequentie verhogen en ons tijdens de sessie in een veld van kosmisch support bewegen. Een healing nodigt je uit het zelfhelend vermogen van het lichaam te accepteren.

Een sessie duurt 1,5 uur, maximaal 2 uur. Er zitten 3 of 4 weken tussen opeenvolgende sessies. De sessies vinden plaats in Studio van Hout, Landsmeer, in Tollebeek of per Zoom. Je kunt na de eerste persoonlijke sessie besluiten om een aantal opeenvolgende sessies te doen. Meestal volstaan 3 tot 5 sessies om een wezenlijke verandering te realiseren. Elk jaar afspreken om te zien waar je op dat moment staat en wat er veranderd is kan ook.

De vergoeding is inclusief btw, hand-outs, en begeleiding per mail.

Na afloop van elke sessie ontvang je een recording van de sessie via WeTransfer.

Ik werk volgens een strikte gedragscode, dus alle sessies zijn vertrouwelijk.

Stuur me een email als je nog vragen hebt.

Bedenk dat zelfs als alles verandert, het nog steeds mogelijk is om je thuis te voelen op deze aarde.