Coaching

Even een handje helpen. Bloemgracht, Amsterdam. Foto Mirjam Janse 2020

Persoonlijke Sessie

In een persoonlijke sessie stem ik af op al je lichamen, vorige levens, Karmische kwesties, de intentie van de ziel, of wat er op dat moment aan de orde dient te komen. Ik scan je energie lichaam door tijdens de sessie te tekenen wat mij intuïtief doorgegeven wordt.

Voorafgaand aan de eerste sessie ontvang je een aantal vragen met het verzoek die te beantwoorden en aan mij terug te sturen. De informatie helpt mij zuiver af te stemmen, zodat we sneller tot de kern van je vragen komen.

Je ontvangt een recording van de sessie via WeTransfer.

Een sessie duurt zo’n anderhalf uur. Een sessie per Zoom is een uur. Sessies per Zoom dienen vooraf betaald te worden.

Persoonlijk Traject

Het hele leven is natuurlijk één groots persoonlijk traject. Maar soms hebben we behoefte aan een grote schoonmaak, een verandering van richting. Dan wil je weten waarom het lastig is om bij jezelf te blijven in je relatie of in je werk en je waardevol te voelen. Of je wilt eindelijk wel eens weten waar je vandaan komt.
In een persoonlijk traject richt je je aandacht op de essentie van je fysieke en je spirituele gezondheid, je relaties, familie, werk en financiën. Je kijkt ook naar je vorige levens, karma en de intentie van je ziel.
Door intuïtief te werken wordt de essentie van wat er op dat moment in je leven aan de hand is snel duidelijk. De oorsprong van je blokkades, verlangens en intenties wordt helder en je krijgt de weg naar verandering te zien.
Als je je bewust wordt van je keuzes in dit leven kun je transformeren. Dan kun je de onbewust beperkende patronen wissen en herschrijven. De last valt van je af en je kunt je weer vrij voelen.
Ik assisteer je.

Ik werk met Healing, Cord Cutting, Soul Retrieval, Spirit Release en Regression, en ik werk met opstellingen. Ik geef korte tekenopdrachten en geleide visualisaties. Als medium channel ik informatie vanuit het onzichtbare.
In de loop van het traject kun je je ook bewust worden van je relaties met overleden personen of met je zielengroep. Ook je persoonlijke gidsen kunnen zich melden.

Elke sessie is een helende ervaring, gewoon omdat we de frequentie verhogen en ons tijdens de sessie in een veld van kosmisch support bewegen.
Healing is holistisch, het behandelt de hele persoon, geest, lichaam en ziel. Het nodigt je uit het zelfhelend vermogen van het lichaam te accepteren.

De ervaring leert dat een transformatie wel met een klap kan gebeuren, maar dan toch een goede bedding nodig heeft om te integreren. De kern van pijn en verdriet of de diepte van een fysieke knoop geeft zich pas vrijgeeft als het voor jou veilig voelt en je de moed hebt dat wat lang verborgen is durft te ervaren. Het is als het pellen van een ui, er worden steeds meer lagen zichtbaar en elke laag wenst gekend te zijn. Het is dus goed om tussen de sessies tijd te hebben om alles te laten zakken.
Ik hou wel van de uitdrukking ‘You can’t push the river’. Het is onmogelijk om de Kosmos te bevelen. Maar wanneer je je overgeeft aan het proces van healing en bewustwording komt de Kosmos je graag tegemoet in de vorm van onverwachte inzichten en gebeurtenissen!

Een Persoonlijk Traject bestaat uit 3 tot 5 sessies. Een sessie duurt 75 minuten tot 2 uur. Er zitten 3 of 4 weken tussen opeenvolgende sessies. De sessies vinden plaats in Landsmeer,  Nagele of per Zoom of Stream. Je kunt besluiten een traject te doen na de eerste persoonlijke sessie. Elk half jaar een sessie om te zien waar je op dat moment staat is ook mogelijk.
De vergoeding is inclusief btw, recordings van de sessies, hand-outs, en begeleiding per mail.

Ik werk volgens een strikte gedragscode, dus alle sessies zijn vertrouwelijk.

Bedenk dat zelfs als alles verandert, het nog steeds mogelijk is om je thuis te voelen op deze aarde.