Wel of Geen Koffertje Klaar Zetten

Wel of geen koffertje klaar zetten.

Wie maar een beetje verder kijkt dan z’n neus lang is weet dat er dingen staan te gebeuren, waarvan het effect moeilijk te voorspellen is. Het is dus best zinnig om je af te vragen of je een koffertje met klaar moet hebben staan.

Je kan mede bepalen hoe alles uitpakt door je intentie duidelijk te hebben. Wat voor verandering wil jij zien in de wereld.

Een koffer klaar zetten kan je zien als een symbolisch statement. Je zegt eigenlijk ‘ Mij heb je niet met al die veranderingen! Ik ben bereid om te veranderen, maar dan wel volgens mijn eigen maatstaven’.

Reflecteren op jezelf is nu essentieel, vermijd het uit angst voor verandering op de rem trappen en je proces van bewustwording tot stilstand te brengen.

Durf bewust te zijn van wie je bent, van je kracht en je vermogens, je liefde voor jezelf en voor anderen.

De energie van dit bewustzijn zal je je minder kwetsbaar maken en boven de dagelijkse gebeurtenissen uit tillen.

Hou het grote plaatje in het oog.

Bescherm ook je gevoel van empathie. Kies te geven aan wie je empathie kan ontvangen. Bepaal je grenzen.

Je zult op veel manieren getriggerd worden, maar er is geen reden om uit je hart en je geaard zijn te stappen, weg van je wortels. Blijf gecentreerd in je lichaam van je voeten tot je kruin.

Sta waar je staat betekent ook blijven waar je geworteld bent. Niet op een geografische manier, maar op een energetische manier. Als je thuis bent in jezelf ben je overal thuis!

Blijf vertrouwen op je intuïtie, ook als je hoofd een innerlijke discussie met je begint. Luister naar je hart. Zo bescherm je jezelf het beste tegen aanvallen van buitenaf.

De aanvallen zullen vooral op je emoties gericht zijn. De kracht van woede en frustratie kunnen sommigen moeilijk beheersen en onontkoombare drang zijn om een ander aan te vallen zonder specifieke reden.

Uiteindelijk zal jouw en mijn intentie een rechtvaardige, open en duurzame wereld manifesteren, want de kracht van ons innerlijke licht kan nooit worden gedimd. Nooit.

« terug