Verwonder

De dingen gaan rap veranderen in de wereld, links om of rechts om, en de veranderingen kunnen je flink aan het schrikken maken. Wees bereid om nieuwsgierig te zijn naar de veranderingen, om verbaasd, teleurgesteld of verdrietig te zijn, maar vermijd het om in die verdraaide valkuil van de angst te stappen. Het is de val van de mind, het mentale, de behoefte om alles onder controle te houden.

Hoe oud de verhalen over het duister ook zijn, alle verhalen komen ooit aan het licht. De geschiedenis van jou, van je familie, van je gemeenschap en van de hele wereld.

Als jouw persoonlijke duistere verhalen in de spotlight worden gezet moeten ze hun ware gezicht laten zien. Ook dat is schrikken, maar het geeft je wél de gelegenheid je bewust te worden van hun invloed op je keuzes en je dagelijks leven. Als je maar een beetje de behoefte hebt om jezelf beter te leren kennen dan is dat de intentie die je uitstraalt en dan trek je vanzelf deze omzetting van duister naar licht aan.

Met een beetje moeite, of soms met bloed, zweet en tranen, is het je onder invloed van de energie die nu vanuit de kosmos naar de aarde komt gegund sneller inzicht te krijgen in de oorsprong van je schaduwen en van de ware aard van de duistere verhalen. Dan weet je meteen dat hun dreiging vals is en de onderdrukking die je ervaart door je met deze oude verhalen te verbinden óók!

Als je je dit realiseert is het doorknippen van het lijntje met deze verhalen makkelijker. Doen! Zonder deze verhalen ben je vrij zelf je keuzes te maken en je koers te bepalen.

Verwonder je. Verwonderen is zo’n prachtig werkwoord!

« terug