Aarden en Beschermen

Het is de hoogste tijd om stevig in onze schoenen te staan, veerkrachtig mee te bewegen met de wind en weer ’s goed te voelen dat je begeleid en beschermd wordt.

In een cursus van één dagdeel leer je jezelf beter aarden en energetisch beschermen. Mirjam geeft deze cursus op locatie als er minimaal 10 deelnemers zijn. Voor meer informatie over de vergoeding en de mogelijkheden stuur je haar een mailtje.

Mirjam stemt af op je energieveld en ‘leest’ wat er op dat moment bij je speelt. Dat kan op emotioneel, fysiek of spiritueel niveau zijn. Ze vertelt je in heldere taal wat ze waarneemt en geeft een healing waar mogelijk. Je krijgt zo inzicht in wat je blokkeert en hoe je ge-aard zijn invloed heeft op je gezondheid en je omgeving.

Als je weet wat je zelf kan doen om je gezond te voelen en je evenwicht te bewaren helpt dat om plezier te hebben!

Een deelnemer zei: Dank je wel voor de inspirerende middag. Ik vond het fijn om deel te nemen en te leren over mijn energetische processen en die van de anderen. Ik heb sterke reacties gevoeld en merk ook, nu ik thuis ben, dat de energie sterker is gaan stromen. Ik ben daar dankbaar voor. Ik zit weer ‘in the flow’.

« terug