Portret Mirjam on a winding road

Agenda 2024

De gewoonte een agenda voor een jaar te maken heb ik losgelaten omdat het beter voelt het spontane meer ruimte te geven. Met plezier organiseer ik ook in 2024 rituelen en geef ik cursussen en workshops, maar ik zal pas kort van tevoren kunnen aangeven waar en wanneer ze plaatsvinden.

Hoe dan ook, ik werk graag met kleine groepen aan het bewust worden van onze gaven, het herkennen van de krachten in de natuur en het versterken van het persoonlijke energieveld door te aarden.

Vragen, verzoeken en suggesties zijn welkom per email mail@mirjamjanse.com

Persoonlijke sessies zijn mogelijk. De komende tijd met name via Zoom. Ter geruststelling kan ik zeggen dat energieën geen tijd en plaats kennen, dus alle mogelijkheden om energetisch te werken en af te stemmen blijven ook via Zoom beschikbaar.

09.30 uur tot 20.00 uur

« terug