Gatekeeper. Foto Mirjam Janse, Iona, Scotland, UK, juli 2019

Kiezen

Na een aantal pogingen een nieuwsbrief te schrijven werd het tijd mezelf eens flink te ondervragen. Wat wil ik eigenlijk zeggen, wat is er zinnig om te delen en vooral, hoe kan ik jou, lezer van mijn nieuwsbrief, inspireren? Hoe kan ik je aanmoedigen om boven jezelf uit te stijgen en je schitterende kwaliteiten en bijzonderheden te leren kennen in een tijd die erop gericht lijkt je juist tegen de vloer te drukken en het licht in je ogen te dempen. Dat vroeg ik mij af.

En toen begreep ik hoe ik al een tijdje in een spagaat zit, want ja, die duistere zaken op en achter het wereldtoneel houden me behoorlijk bezig, maar ik wil er niet te veel over schrijven in mijn nieuwsbrief! Toch voel ik me genoodzaakt er aandacht aan te besteden. Niet omdat het ‘conspiracies’ zijn, maar omdat de huidige voorschriften en verplichtingen mij als coach het heft, het roer, uit handen dreigen te slaan. Ik zie het belang van mijn werk elke dag weer bevestigd en wil weten wat er in de wereld gebeurt, zodat ik ervoor kan zorgen dat ik mijn werk straks ook nog kan voortzetten.

‘Ach meisje, natuurlijk kan dat!’ hoor ik je zeggen.

Ja, daar vertrouw ik ook op, maar ik heb óók de behoefte jou in mijn nieuwsbrief alert te maken op de mogelijkheid juist dát te verliezen wat je zo uniek maakt, zo’n bijzonder mens maakt. En dat bén je volgens mij, omdat je waarachtig bent, je eigen spoor wenst te trekken, helend voor jezelf en voor anderen wenst te zijn, kunstenaar en vormgever van het leven bent, en vooral omdat je je pad kiest op basis van je vrije wil.

Iedereen met wie ik in de laatste jaren gewerkt heb, heeft er baat bij gehad zichzelf beter te leren kennen door open te zijn over wat ze dachten, voelden en nastreefden. Ook over wat er pijn deed, welke frustraties er waren en welke oneigenlijke ideeën over zichzelf ze met zich meedroegen.

Het langzaam maar zeker vertrouwd raken met hun gaven, hun gevoeligheid en hun sterke intuïtie maakte ze weerbaar en soms zelfs enorm eigenwijs. Prachtig!

De verbinding met het onzichtbare, de wereld van de spirits, de gidsen, de engelen, hoe je ze ook noemen wilt, bracht velen tot het besef dat ze meer kracht hadden dan ze dachten of wat anderen ze vertelden. Ze staan nu sterker in hun schoenen en weten beter waar voor hen dit leven op aarde over gaat.

Vertrouwd zijn met de vele manieren waarop het onzichtbare zich aan je kenbaar maakt in deze tastbare wereld geeft kracht. En daar zit voor mij de krampkneep, de spagaat.

Want hoe kan het dat we nu in een wereld leven waarin zoveel wordt wegbezuinigd, onderdrukt, uitgebuit en beneden de wereld schijnwerpers wordt gehouden, terwijl het niet anders kan dan dat deze wereld óók de taal spreekt van generaties wijze mannen en vrouwen?

Deze wereld is een geschenk en de schaduw die nu over de wereld dreigt te zakken is een wake-up call die we nog maar zelden, zeg maar nooit, eerder hebben meegemaakt. Duidelijk is wel dat als jij en ik ons niet bewust worden van onze goddelijke vermogens, we dan makkelijker toegegeven aan het schaduwwerk van de nieuwe orde, inclusief vaccin paspoort, vergaande censuur, elektronische controle van onze dagelijkse bewegingen, de introductie van 5G en nog veel meer.

Ik wens niemand tegen de schenen te schoppen met het benoemen van deze schaduwkanten van de regels, maar deze regels dreigen wél mijn werk als transformational coach op de tocht te zetten. Hoe kan ik iemand bewuster laten worden van zijn hogere intuïtie als zijn pijnappelklier verkalkt is geraakt door 5G? Hoe kan iemand zijn zelfhelend vermogen leren kennen als het voedsel dat hij eet zwaar bestraald is en arm aan voedingsstoffen? Hoe kan ik iemand leren rust te vinden in het ervaren van de natuur als er geen vrije natuur meer is?

Snap je nu dat ik in een spagaat zit? Ik doe mijn werk als coach graag, maar wens ook iedereen gezondheid en welzijn toe in een wereld waarin ieders ideeën en ervaringen openlijk gewaardeerd en ondersteund worden.

Gelukkig worden er steeds meer mensen wakker en dat maakt deze tijd uitermate bijzonder!

Er is ook een enorme schoonmaak aan de gang en het mooie is dat wat er in de 3D gebeurt, zoals het zichtbaar worden van het wereldwijde netwerk voor kinderhandel, óók energetisch in ons zélf gebeurt. Ik bedoel hiermee dat je waarschijnlijk, net als veel anderen, de afgelopen weken of maanden emotioneel werd getriggerd door ervaringen uit het verleden die je eigenlijk al vergeten was. Ervaringen die te maken hebben met onderdrukking, niet gezien en niet gehoord zijn, met buitengesloten zijn. De thema’s zijn hetzelfde!

De conflicten in de wereld laten je in het groot zien, wat jij, in het klein, in jezelf zou kunnen herkennen. Als je je dat bewust wordt, kan je beginnen met verwerken en kun je het achter je laten. Dan is het alleen voelen, het angstig of verdrietig zijn, een deur die opengaat naar nieuwe inzichten, naar een herijken, heerlijk ouderwets woord, van wat het betekent, mens te zijn op aarde

Dat is óók wakker worden.

En als je daar bent, in het bewust-zijn van wat het betekent mens op aarde te zijn, kijk je meteen anders tegen de conflicten in de wereld aan. Dan wordt het vanzelfsprekend om, In plaats van te kiezen voor strijd, duidelijk en helder je stem te laten horen en in gesprek te gaan.

Want hoor ‘s, je wilt nu wel eens serieus genomen worden, je weet immers wat je waard bent!

Deze tekst werd me gegeven op 1 juli 2020

We like to sketch your future. You will return to being human. When you realise you have been giving away many of your gifts and almost lost the essence of being a human being, you will long for a reality you hardly remember. How the loss came to be is described by many brilliant seers and knowers. Let us give you an idea of where you are going when you choose to return to be an inspired human being.

It is time to reclaim your birthrights. It is time to realise you are a gifted being, blessed with empathy, healing powers, and inner knowledge. You have a natural connection to source, the gift to enjoy life, and love others. You know how to convert all your experiences into wisdom.

Working on earth as a partner to earth is a natural way of doing things. You can now return to a state of wellbeing. Inner knowledge will provide you with insights needed to transform this world into one of abundance, harmony, and peace. Whoever insists going to war is the only way out of a crisis will be viewed with pity.

This world is a beautiful planet, lots of variety on all levels, in shapes and colours, at every stage of development. There is a natural eagerness to grow, to learn, to experience, and to be creative in unforeseen ways. It makes this planet an exceptional place, one of the few places where inhabitants are familiar with the gift of free will. Losing this gift will make this planet vulnerable to demolishment and destruction.

We invite you to be part of the future. Embrace the gift of free will and know the relevance of it.

Exchange your feelings and experiences once in a while with people that can hear you. You don’t have to explain yourself to them, you don’t have to convince them, you only have to be with them.

Being with others who are comfortable in their body, mind, and heart, anchoring the light within, makes you resonate with them. You will be in peace. You will empower each other.

We, the invisible ones, are the ones that inspire the protesters, the fighters, the alternatives, the whistleblowers, the ones that speak up. We guide them. But you create the space on earth in which they can feel protected and safe. 

Support each other, carry this life further.  For when you lose it, there is no turning back.

Dus wees alert en blijf ademen

Mirjam

« terug