Het kan alle kanten uit!

Beste medereiziger,

de transformatie is zich aan het voltrekken, of je het nu merkt of niet. Jij verandert als individu en als deel van het grote geheel. Zicht hebben op de uitkomst is lastig, want we moeten nog wennen onze nieuwe talenten en vermogens. Wat je wél kan merken is dat je gevoeliger wordt en innerlijk wéét wat wáár is voor jou. Dat kan tot confrontaties met je omgeving leiden.

Je lichaam is bereid om informatie te ontvangen én je hebt de intentie om te veranderen. Dat samen bespoedigt het proces van transformatie. Je lichaam weet hoe het zich moet aanpassen aan de nieuwe ’input’. De blauwdruk in elke cel verandert en begint uit te kristalliseren. Daarmee wordt elke cel een ontvanger van informatie en een zender, net als een kristal in een ouderwetse radio. Je lichaam was natuurlijk al een hele goede ontvanger en zender, maar dit wordt nu in een rap tempo sterker. Het zorgt voor nieuwe en soms onbekende fysieke sensaties. Het beste is het gewoon te laten gebeuren.

Heb geen haast, geef het de tijd. Laat de kosmische winden de ramen open rukken! Gun jezelf uitzicht op een gloednieuwe horizon! Laat je niet van je stuk brengen, maar blijf bewust en weet dat je begeleid wordt. Als transformational Coach draag ik daar graag mijn steentje aan bij.

Mijn antennes zijn de afgelopen maanden ook krachtiger geworden en ik ervaar een groter aanbod van informatie uit andere dimensies. Dat betekent dat het channelen, het readen en healen intenser zijn geworden. Als je graag met grote stappen snel thuis wilt zijn in een sessie, dan kán dat!

Locatie
Vanaf september geef ik ook sessies in Hillegom, in de ’Praktijk voor vrijer leven’ van Vera Slot. Ook een goede plek voor cursussen! De locatie is makkelijk te bereiken met de auto en met de snelbus vanaf Schiphol, de 361. Bus 50 Haarlem Leiden en viceversa stopt ook vlakbij. Parkeren is gratis.
Het adres is Hyacintenlaan 2, 2182 DE Hillegom. Ik blijf daarnaast sessies geven in Amsterdam. Naast readingen geef ik in Hillegom ook couch healingen als onderdeel van een sessie. De vergoeding voor een sessie in Hillegom is 85 euro per uur excl btw. Eénmaal per maand werk ik daar ook op zaterdagmiddag.

APK
Toch een beetje in de war door alle veranderingen? Dan kan je een APK sessie doen, een Algemene Peiling van Krachten. Ik kijk dan in één sessie van twee uur naar je relaties, je werk, je gezondheid en naar hoe je jezelf tot expressie brengt in deze wereld. De vergoeding van een APK is 150 euro excl btw.
Je krijgt een kleurige scan van je chakra’s en een aanduiding van de blokkades. Een couch healing is onderdeel van de APK-sessie. En koffie of thee met biologische koekjes. Ook als alles verandert blijft het mogelijk je thuis te voelen op deze aarde.

Wees welkom.

Mirjam

Geef een reactie