Het kan alle kanten uit!

De transformatie is zich aan het voltrekken, of je het nu merkt of niet. Jij verandert als individu en als deel van het grote geheel. Zicht hebben op de uitkomst is lastig, want we moeten nog wennen onze nieuwe talenten en vermogens. Wat je wél kan merken is dat je gevoeliger wordt en innerlijk wéét wat wáár is voor jou. Dat kan tot confrontaties met je omgeving leiden.

Je lichaam is bereid om informatie te ontvangen én je hebt de intentie om te veranderen. Dat samen bespoedigt het proces van transformatie. Je lichaam weet hoe het zich moet aanpassen aan de nieuwe ’input’. De blauwdruk in elke cel verandert en begint uit te kristalliseren. Daarmee wordt elke cel een ontvanger van informatie en een zender, net als een kristal in een ouderwetse radio. Je lichaam was natuurlijk al een hele goede ontvanger en zender, maar dit wordt nu in een rap tempo sterker. Het zorgt voor nieuwe en soms onbekende fysieke sensaties. Het beste is het gewoon te laten gebeuren.

Heb geen haast, geef het de tijd. Laat de kosmische winden de ramen open rukken! Gun jezelf uitzicht op een gloednieuwe horizon! Laat je niet van je stuk brengen, maar blijf bewust en weet dat je begeleid wordt. Als transformational Coach draag ik daar graag mijn steentje aan bij.

Wees welkom.

Mirjam

« terug