Verder

Opdonder

Snappen doe ik het niet, maar ik heb deze week een paar keer een subtiele maar hevige opdonder gekregen! Elke cel in mijn lijf kreeg een snelle en krachtig zet. Om precies te zeggen wat er gebeurde is lastig, maar het is de sensatie voor heel even in een groter veld opgenomen te worden, opgetild om in een staat van ontvangen te raken. Het gekke is dat het onontkoombaar was, ik vroeg er niet om, het gebeurde gewoon. Ik kon alleen maar stil blijven zitten en het laten gebeuren. Daarna was ik doodmoe.

Ik heb een ‘boost’ gekregen in mijn energiesysteem. Alle lichaamscellen trillen voortdurend, het is de natuurlijke staat van een cel, maar het was net alsof elke cel nu in een knetterend hoge trilling een spoedbericht uitzond ‘Ik ben er! Ik doe mee!’
Het intense trillen gaf mij het gevoel dat in één klap mijn veld van bewustzijn groter en sterker werd. Alsof het me bewust zijn van mijn aanwezigheid als geïnspireerd mens zomaar bereikbaar is.

Ik ken die sensatie van de momenten waarop ik de drang voel een bericht te channelen. Dan raak ik op een verheugende manier gespannen en voel ik een vlaag van koorts zonder hitte door mijn hele lichaam schieten. Ik stuur niks, ik word gestuurd. Ik geef me over aan het op een andere manier aanwezig zijn zodat ik open kan staan voor berichten met een hogere trilling. En het voelt goed op die manier gestuurd te worden.

Als alle cellen in je hele lichaam op een andere frequentie trillen krijgen ze andere belangen en zoeken ze naar nieuwe samenwerkingsverbanden. Ze sturen je als geheel, als verzameling geïnspireerde lichaamscellen, mogelijk een andere kant op dan je gewoonlijk gaat. Meer naar het hart bijvoorbeeld. Kort gezegd zou het eenvoudiger zijn nu gevoelens van empathie, sociaal bewust zijn of creativiteit te herkennen en toe te staan. Misschien is dit het ware transformeren.

Ja, er was ook een onverwachte dip, een aanval van neerslachtigheid, weemoed en grijs verdriet. Ik probeer dan te onderzoeken welke gedachte het gevoel oproept, maar ik kom er niet achter. Ook dit gebeurde gewoon. En het grijze verdriet was opeens ook weer weg.

Er is genoeg om verdrietig over te zijn. Er vallen verbijsterend veel bekende machthebbers van hun voetstuk en dat is niet alleen schrikken, dat doet de hele wereld wankelen. Wég vertrouwen, wég openheid, wég vrijheid. In de angst of in de liefde, waar je staat maakt straks écht uit!

Over angst en liefde gaat het in mijn volgende tekst, maar dit moest eerst.

Een vriendin belt met de vraag of ik af wil stemmen op haar dochter. De dochter is mentaal gehandicapt en heeft een hevige aanval van eczeem en de wonden lekken. De vriendin maakt zich grote zorgen.
Ik fiets er meteen heen en heb het gevoel alsof iets of iemand mij in de rug duwt om er maar snel te zijn. Ik voel in mijn buik de ’state of total turmoil’ waar de dochter zich in bevindt. Ik channel de volgende boodschap.

’The turmoil in your daughter is caused by the total loss of control and an absolute overwhelming sensation of powerlessness. The awareness of her shortcomings is coming to the surface now. The skin is leaking the pain, for the awareness is there. She knows she is mentally disabled, her soul knows she is mentally disabled, but it is coming to the surface now. You might say it is the best way to heal this awareness.
It will not change her, but it will heal old pains that frustrated her since she was born. She knows her soul made a choice. She knows she is in that situation but will be free of old pains after she has gone through this. The leaking skin is a perfect sign of opening up to the space around her. It is not alarming, but some treatment is needed. Time heals a lot too.

Your concern is also about all mentally and physically disabled people being abused. Any pain connected to abuse is causing inner pain. You know that, but it also motivates you to be very concerned. It’s a global concern. You’re tapping in into a worldwide pain.
It is vital to now wind down and concentrate on accommodating your daughter, who is in the process of healing. She is determined to not to blame you, her mother, for anything in her life. The situation of being in lockdown in the home where qualified people take care of her, is excellent for her, for she found the place and the time for healing. It gives her the freedom to express something she has been piling up for a long time.
She is also taking part in the shift a lot of people are participating in now. We are shifting to another kind of awareness. We are uplifting our inner spark. Pains that have to do with old issues, old choices, even karmic ones, are coming to the surface.
You could say her skin is expressing her conflict between herself and the outside world. She cannot tell the outside world she knows everything that is going on influences her too. She cannot say it, but she knows. Her knowing will go with her when she passes, and it will serve other souls. They will integrate her knowledge into their being of service to others, like she is doing now, serving while living her life on earth.
She will get through this. It will take a few weeks, but she will be better off than ever before.’

Als we in onszelf de staat van veranderd bewust-zijn toestaan, zal het invloed hebben op onze keuzes en ons gedrag. Dan zijn we allemaal beter af dan ooit hiervoor!

Mirjam, Transformational Coach

Delen mag, met vermelding van mijn naam en de website. Inschrijven op de nieuwsbrieven kan via deze link: http://eepurl.com/dhc6Az.

« terug